Ku mund te na gjeni


Zyra Qendrore dhe Fabrika

Rr. "Myslym Keta"
Shish Tufine
Tirane Albania
+355 (0)4 344 567


Ekspozita 1 Nesim Shpk.

Kryqezimi i Rr."Sulejman Delvina"
me Rr. "Gjik Kuqali"
Tirane Albania
+355 68 90 93 222


Ekspozita 2 Nesim Shpk.

Kryqezimi i Rr."Rreshit Petrela"
me Rr. "Jordan Misja"
Tirane Albania