Ku do te na gjeni

Zyra Qendrore dhe Fabrika

Rr. "Myslym Keta"
Shish Tufine
Tirane Albania
+355 (0)4 344 567


Ekspozita Nesim Shpk.

Unaza e Tiranes
Kryqezimi i Arkives
+355 (0)4 238 456