Arritjet bashkohore teknologjike ne fushen e Rifiniturave te Jashtme aplikohen edhe nga Arkiteketet tane ne bashkepunim me ekipin Inxhiniero- Teknik, te cilet jane te specializuar ne keto lloje fushe. Me kete baze ne realizojme nje game te gjere prodhimi me Alumin, Kompozit Panel dhe Xhama, duke siguruar izolim termal akustik te Fasadave me pamje clodhese dhe estetike.