Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
Image Alt

Rreth nesh

NESIM

Nesim Shpk

Nesim shpk, prej vitit 2001 operon në fushën e ndërtimeve, në perpunimin dhe montimin e produkteve të ALUMINIT dhe të PVC-se. Aktiviteti shtrihet në të gjithë Shqiperinë, si rezultat i një bashkëpunimi të frytshëm të stafit drejtues dhe stafit teknik të përbërë nga arkitektë dhe inxhinierë të departamentit të prodhimit dhe montimit. Nivelet e larta estetike dhe teknike janë në bazë të kërkesave të kohës të certifikuara sipas standartit më prestigjoz të cilësisë dhe menaxhimit ambjental : ISO 9001:2008, duke i siguruar klientit cmim dhe cilësi maksimale. Arritjet bashkohore teknologjike ne fushen e Rifiniturave te Jashtme aplikohen edhe nga Arkiteketet tane ne bashkepunim me Inxhinieret, te cilet jane te specializuar ne keto lloje fushash. Me kete baze ne realizojme nje game te gjere prodhimi me Alumin, Panel Kompoziti dhe Xhama, duke siguruar izolim te mire termik dhe akustik sipas normave te kerkuara. Gjithashtu i kushtohet nje kujdes maksimal anes estetike. Këto vite në treg kanë provuar garancinë dhe cilësinë e produkteve dhe shërbimeve që ofron kompania si dhe përkushtimin maksimal ndaj klientit.

Vlerat tona

Vlerat tona

QËNDRUESHMËRIA

Ne garantojmë suksesin afatgjatë të kompanisë duke ruajtur burimet natyrore nga të cilat varen gjeneratat.

INOVACION

Ne synojmë drejt inovacionit të vazhdueshëm teknologjik të produkteve dhe metodave të punës.

TRANSPARENCA

Besimi është baza për gjithçka që ne bëjmë dhe kushti paraprak për suksesin tonë.

Partneret tanë

Partneret tane