Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
  /  Blog   /  SMARTIA M7 – Sistemi i mureve me perde

SMARTIA M7 – Sistemi i mureve me perde

SMARTIA M7, sistemi i mureve me perde me efikasitet të lartë energjie, ka marrë certifikimin e Institutit Passive House për zonën me klimë të ftohtë dhe të butë.

SMARTIA M7 është një sistem i plotë i murit me perde që mund të ofrojë izolim të jashtëzakonshëm termik dhe nivele të larta të qëndrueshmërisë statike, sigurisë, izolimit të zërit dhe funksionalitetit.

Së fundmi, sistemi u certifikua nga Instituti Passive House, duke e bërë ALUMIL kompaninë e vetme në Greqi – dhe ndër të paktat në mbarë botën – me një dallim të tillë për një sistem mur perde. Duhet të theksohet se ky certifikim është për zonën me klimë të ftohtë dhe të butë.

Kështu, sistemi i ALUMIL mund të përdoret në projekte me gjurmë energjie pothuajse zero ose zero.