Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
  /  Blog   /  SUPREME S650 e-MOTION: Mekanizëm i ri inovativ

SUPREME S650 e-MOTION: Mekanizëm i ri inovativ

SUPREME S650 e-MOTION, versioni i automatizuar i SUPREME S650 PHOS, tani ka një mekanizëm të ri që do të zëvendësojë të vjetrin.
Ky është një hap shumë pozitiv përpara, pasi mekanizmi i ri mund të bashkëpunojë me të gjitha profilet ekzistuese të serisë SUPREME S650 PHOS. Kjo lejon instalimin e tij në të gjitha tipologjitë e disponueshme, duke rritur fleksibilitetin e prodhimit që ofron.
Për më tepër, është në përputhje me versionin SUPREME S650 ECLIPSE, në të cilin gjurma e poshtme është plotësisht e fshehur në dysheme. Së fundi, vlen të përmendet se mekanizmi është pa zhurmë dhe i sigurt dhe mund të kombinohet me një bateri – në rast të ndërprerjes së energjisë – sensorë lëvizjeje, telekomandë ose një buton shtytës të montuar në mur..